Urheiluvedonlyönti, eli esimerkiksi Pitkävedon tai Vakion pelaaminen, on tänä päivänä helpompaa kuin koskaan ennen. Vetoa on jo pitkään voinut lyödä tietokoneella, mutta nykyään urheiluvedonlyönti onnistuu lähestulkoon missä vain älylaitteen avulla. Kännykässä on nykyään kaikki; kalenteri, sähköposti, herätyskello, navigaattori, verkkopankki, Facebook ja lukuisat eri vedonlyöntitoimistot! Jopa Veikkaus tarjoaa mobiilivedonlyöntiä. Mobiilisovellusten ansiosta voi katsoa urheiluotteluita sekä lyödä niistä vetoa esimerkiksi työpaikan lounastauolla, junamatkalla, uimarannalla tai vaikka kampaajan tuolissa foliot päässä istuen.

Mies puhelimessa (1)

Urheiluvedonlyönnissä on aina ollut sosiaalinen ulottuvuutensa. Nyt muihin pelaajiin yhteyden pitäminen on mahdollista ajasta ja paikasta riippumatta. Internetissä on monia keskustelupalstoja eli foorumeita, joilla voidaan vaihtaa urheiluun ja vedonlyöntiin liittyviä mielipiteitä, kokemuksia, taustatietoja ja pelivihjeitä. Hyvät vihjaajat huomataan äkkiä, ja he saavat paljon seuraajia foorumeilla tai sosiaalisessa mediassa. Voit siis hankkia ”peesattavan”, eli hyvien ja ilmaisten vedonlyöntivihjeiden antajan, melko helposti. Pelivihjeisiin erikoistuneita verkkosivujakin on olemassa monia. Tuoreita vedonlyöntivihjeitä pääsee lukemaan joka päivä täysin ilmaiseksi näiltä verkkosivuilta, mitkä toimivat sekä pöytätietokoneella, läppärillä että älylaitteella. Eikä tässäkään vielä kaikki: voit lukea pitkävetovihjeet puhelimella myös WhatsAppin kautta! Pari palveluntarjoajaa mainostaa ilmaista palvelua, mikä lähettää kuumimmat veikkausvihjeet suoraan puhelimeesi. Palvelu tiedottaa sinua WhatsAppin kautta myös uusimmista otteluista ja kilpailuista.

Vedonlyönti mobiililaitteella eli mobiilivedonlyönti

Kaikki elämänalueet ovat tänä päivänä intensiivisempiä ja hektisempiä kuin ennen, näin myös vedonlyöntimaailma. Aiemmin vedonlyömistä varten piti matkustaa lähimmälle kioskille, eikä määräajasta saanut myöhästyä. Peliä katsottiin televisiosta tai teksti-TV:stä. Kaukana poissa ovat ne ajat. Vedonlyöntitoimistot ovat toimineet internetissä 1990-luvulta asti, ja viimeisin aluevaltaus ovat älypuhelimet ja tablet-tietokoneet. Mobiilivedonlyönnin suosio kasvaa. Yhä useampi jättää Pitkävedon tai Vakion sisään juuri älypuhelimella, joko mobiilisivuston tai vedonlyöntitoimiston julkaiseman oman sovelluksen eli äpin kautta. Koska asiakaskunta vaatii, että kaikki pitää voida hoitaa puhelimella, ovat vedonlyöntitoimistot mahdollistaneet myös kaiken vedonlyöntiin liittyvien asioiden hoitamisen puhelimella. Mobiililla onnistuu niin rahansiirto, kuin asiakaspalveluunkin yhteydenottaminen. Lisäksi voit katsoa otteluita suorana, tutustua ottelutilastoihin ja tarkastella omia viimeaikaisia vetojaan. Vedon voi laittaa sisään kirjaimellisesti ihan koska vain.

Ihan kaikilla älypuhelimilla mobiilipelaaminen ei välttämättä onnistu. Jos sinulla on kohtalaisen uusi malli, ei vedonlyönnin pitäisi jäädä kiinni esimerkiksi käyttöjärjestelmän päivityksestä. Useimmat sovellukset ovat saatavilla niin Androidille, iOsille kuin Windowsillekin. Sovelluksia ei löydy puhelimen käyttöjärjestelmän sovelluskaupasta, vaan ne pitää käydä lataamassa vedonlyöntitoimiston omilta kotisivuilta. Suurimmat veikkaustoimistot tarjoavat suomenkielisiä mobiilisovelluksia. Unibetin mobiilisovellukset tunnetaan laadukkuudestaan, toiminnallisuudestaan ja hyvistä veikkausbonuksistaan. Unibetin mobiilisovellukset tarjoavat mahdollisuutta lyödä vetoa monista urheilulajeista, kuten jalkapallosta tai tenniksestä, ja pääsyn seuraamaan sekä urheilun livelähetyksiä että livevedonlyönnin aikatauluja. Unibetin mobiilisovellus on hyvin käyttäjäystävällinen ja helppotoiminen; selkeä yleisilme eikä turhaa klikkailua ja kikkailua!

Mobiilivedonlyönnin veikkausbonukset

Netissä toimivat ulkomaiset veikkaustoimistot eroavat kotimaisesta monopoli-Veikkauksestamme muun muassa siinä, että ne pystyvät tarjoamaan erityisiä veikkausbonuksia. Kun teet ensimmäisen talletuksen nettiveikkaustoimiston sivuille avaamallesi pelitilille, saat ilmaista pelirahaa, ilmaisia vetoja tai talletuksesi tuplauksen. Koska kilpailu eri vedonlyöntitoimistojen välillä on kovaa, voi joku toimisto olla joskus niin hövelillä päällä, että lupaa peräti kolminkertaistaa talletuksesi. Luodaanpa pikainen silmäys vedonlyöntitoimistojen mobiiliveikkausbonuksiin. Yksi lupaa 100 euron talletusbonusta ja 10 euron ilmaista mobiilivetoa, toinen kehuu, että ensitalletus tuplataan 100 euroon asti. Kolmannella on tarjolla 200 euron talletusbonus. Kuulosta melkein liian hyvältä ollakseen totta.

Bonus

Tosiasiassahan bonusraha ei ole sinun, ennen kuin olet toteuttanut tietyt ehdot, eli lukenut huolella sen pienellä präntätyn tekstin. Kokeneelle online-pelaajalle bonusehtojen täyttäminen on helppoa, ja heille tervetuliaisbonusten käyttäminen on mainio keino pitää pelikassa kunnossa ja veikata voitokkaasti. Ensikertalaisella menee helposti sormi suuhun, ja voi olla, että sekä oma talletus että veikkausbonus menee sivu suun. Talletusta ja bonusta on yleensä kierrätettävä 6–10 kertaa. Jos summa on kaksisataa euroa ja kierrätysvaatimus on 10, tarkoittaa se sitä, että sinun on pelattava kahdella tonnilla, ennen kuin saat pitää mahdollisesti käteen jääneet rahat. Kierrätyksen pitää tapahtua tietyn ajan sisällä, tietyillä kertoimilla ja tietyillä minimipanoksilla. Yleensä myös pelit on valmiiksi määrätty. Tämä tarkoittaa suurilla summilla pelaamista lyhyessä ajassa.